Spido

Compleet nieuwe geluidsinstallatie na renovatie van het binnenschip.

Voor de Rotterdamse rondvaartmaatschappij Spido mochten wij een rondvaartboot opnieuw inrichten met een complete geluidsinstallatie. Na jaren van dienst was het binnenschip aan vervanging toe en mochten er ook op het gebied van geluid en entertainment de nodige aanpassingen gedaan worden.
De Marco Polo is volledig vernieuwd op het gebied van geluid. De boot is geluidstechnisch van alle gemakken voorzien, zo kan de stuurman nu spreken via een vernieuwd geluidssysteem vanuit zijn stuurhut. Zowel binnen als buiten is het personeel luid en duidelijk te horen.

Aan boord van de Marco Polo zijn beeldschermen opgehangen die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan presentaties tijdens een zakelijk evenement, of een tentoonstelling van foto’s tijdens een bruiloft. Tevens zijn er diverse inprikpunten aangebracht om microfoons of een laptop in te kunnen prikken. Het afspelen van media is hiermee ook vereenvoudigd voor het gebruik van laptop, radio of telefoon. Aan boord van de Marco Polo zijn er meerdere zones geïnstalleerd; in het voor- en achterschip, buiten en bij de toiletten. Alle vier de zones hebben een aparte volume schakelaar met een matrix voor eenvoudige bediening via applicaties op de beschikbare apparatuur.

Heeft u ook interesse in een soortgelijke installatie? Vraag vrijblijvend een offerte op!