Over ons

Oprichter Coen van Duijn begon in de jaren 70 onder de naam Professional Sound Centre met de handel in allerhande audio- en videoapparatuur. Hiermee leverde hij onder meer muziekmontages op band en cassette aan diverse cafés in Rotterdam en verzorgde hij de technische begeleiding bij bands en artiesten als Lee Towers en Wim Koopmans.

Door dit netwerk en ruime ervaring in de muziek kwamen er steeds meer aanvragen voor verhuur en installatieklussen in restaurants en cafés. Hierdoor is zulke specialistische kennis opgedaan dat bedrijven steeds bij ons terugkomen met deze aanvragen. Het bedrijf werkt inmiddels verder onder de naam Mafico en richt zich naast installatie en verhuur ook op distributie. Met een ruim aanbod en kennis van zaken, is installatie en verhuur altijd een belangrijk onderdeel geweest van het aanbod.

Mafico AV richt zich hier specifiek op door altijd topkwaliteit apparatuur in huis te halen en door nauwe banden te onderhouden met leveranciers en specialisten. Al 40 jaar is audio-video onze passie, en die nemen wij mee naar elke verhuur- of installatieklus en elk feest.